zondag 2 januari 2011

Knappe 5 Pers. Hobby caravan '09 -09

Knappe 5 Pers. Hobby caravan

Hobby Excellent Prachtige 5 persoonscaravan van 08/2009. Deze caravan is niet van nieuw te onderscheiden. Geen enkele vorm van schade. Geen deuken en/of krassen. Moet zelfs niet gepoetst worden,staat kraaknet !!! Heeft altijd binnen gestaan. Van niet rokers. Lengte:+- 7M/7.5m. MTM:1450KG. Ledig gewicht:1200KG.250KG laadvermogen. Breed: +- 2.30M

------------------------------------------- *3 pits gasvuur.*Warmwaterboiler. (5L)*Grote afwasbak met mengkraan.*Grote ijskast met vriesvak. *Stapelbed voor 2 kinderen in aparte kinderkamer. *Zithoek met 3 zitplaatsen in de aparte kinderkamer. *Extra 1 persoonsbed in de kinderkamer. *Dimbare verlichting in de kinderkamer. *Nachtverlichting in de kinderkamer.*Kinderkamer is apart afsluitbaar. *Vaste properwatertank 50L. met buitenvulling. *Vuilwatertank. *Aparte ruime badkamer met vast toilet en cassette.*Trumatic gasverwarming+ringverwarming. *Veel opbergruimte.(Kasten en bakken). *Besteklade. *Ruime U-zit met onderin veel opbergruimte. *Glaskast met blauwe ledverlichting en wijnglazen. *Radio-Cd van Pioneer met boxen en omvormer. *Tv en antenne aansluiting. *Aan alle ramen verduistering en muggenrollo's.*Gordijnen en overgordijnen.*Extra raam in de deur+verduistering.*Muggengaas voor de deur. *Antislingerkoppeling. *Antidiefstalslot op dissel.*3de remlicht. *Groot Heki midi dakluik in woongedeelte. *Klein Heki dakluik in kinderkamer. *Verstevigde en brede uitdraaipoten. *Dampkap met verlichting. *Sfeer ledverlichting in de caravan.(blauw en wit) *Serviceluik. *Elek. paneel.(boordcomputer)*Voortent en luifel. (NIEUW) *Licht aan de buitenkant. (ideaal voor in de voortent). *Schokdempers van ALKO. *Alu. velgen. *Reservewiel (NIEUW) -------------------------------------------Dit alles in absolute nieuwstaat !!!

Wordt verkocht wegens aankoop woning. Prijs 13.500euro,Prijs is bespreekbaar doch geen duizenden euro's wel te verstaan. Te bezichtigen in Aartselaar na afspraak.

Mvg,Perry 0494/59.00.37

 

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten